AUTODOC FÓRUM / Diskuze o autech podle značky / PEUGEOT / elektrické schéma Peugeot 407SW

Zpět na témata

elektrické schéma Peugeot 407SW
PEUGEOT 407 SW (6E_)

  • PEUGEOT 407 SW (6E_) 1.6 HDi 110
    @user_350995 May 12, 2021
    Člen
    Zdravím, prosím o schéma elektriky pro Peugeot 407 SW, 1,6 diesel, r.v.2008. Nejraději část k blinkrům. Rozmístění konektorů. S teplotou nad +4°C mi přestane jít zadní levý blinkr, žárovka o.k, zem o.k.    Když teplota klesne, opět blinkr funguje celý. Závada se projevuje jako prasklá žárovka, zvýšenou frekvencí blikání předního a bočního. Děkuji.
    Odpovědět

    Zahájena

    12.05.21

    Posl. odpověď

    19.10.23

    Odpovědi

    2

    Zobrazení

    1630

  • @Pavel Novotný May 13, 2021
    AUTODOC expert
    Dobrý den.
    Schémata zapojení modelu vozu najdete v příručce k vozu. Hledejte také v internetu. Tyto informace nemáme.
    S pozdravem tým, Autodoc.
    Odpovědět
  • @user_1943387 Oct 19, 2023
    Člen
    Zdravím, schéma elektrické instalace,katalogy a servisní diagnostika diagbox k vozidlům koncernu PSA Peugeot  je tvrdě cenzůrována přes internetové servery PSA na síti internetu..Elektrická bloková shémata jsou právě součástí diagnostiky Diagbox,kterou je možné ve starším vydání stáhnout přes torrenty a pak nepřipojený k internetu nainstalovat na notebook a provozovat pro svoji potřebu..Je to skvělá pomoc v dnešní době!!! Mám 250 tis najeto na svoji 407 SW HDI a nikdy jsem značkový PSA servis nepotřeboval..Ještě je možnost koupit příručku od vydavatelství KOOP v Českých Budějovicích,kde jsou některá auta a jejich schéma zapojení elektriky  pro  vozidla PSA..Bohužel řada Peugeot 407 tam nebyla v hledáčku zájmů této vydavatelské společnosti a nebyla vydána..Taková je realita v dnešní době..Vše je postaveno na  úrověň zlodějiny a byznysu..
    Odpovědět

Příspěvky mohou komentovat registrovaní uživatelé

Nainstalujte si aplikaci AUTODOC CLUB!

Váš osobní správce nákladů na auto, tipy na údržbu auta, připomínky o nadcházejících událostech a servisních intervalech, pokyny k svépomocné opravě - vše ve vašem smartphonu.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenovat

Pro stažení aplikace:

Autodoc CLUB App icon