AUTODOC FÓRUM / Diskuze o autech podle značky / VOLVO / Nativní autoradio VOLVO

Zpět na témata

Nativní autoradio VOLVO
VOLVO

  • @Cappira Sep 29, 2020
    Člen

    Ahoj všichni, došlo k problému s rádiem HU-803. Disky přestaly hrát. Nevím, co mám dělat, nová je velmi drahá, ale nikdo se ji nezavazuje opravit, tvrdí, že nemůže zaručit, že normalne budou fungovat. Možná existuje nějake rešeni?

    Odpovědět

    Zahájena

    29.09.20

    Posl. odpověď

    15.04.21

    Odpovědi

    4

    Zobrazení

    390

  • @Lagreand1987 Sep 30, 2020
    Člen

    Ahoj. Stejná situace a rozhodl jsem se k tomuto problému přistupovat radikálně: Koupil jsem emulátor měniče. Autoradio jsem vindal, do slotu (za autoradiem) byl vložen blok velikosti cigaretove krabíčky, kabel a flešku jsem dal do kastliku. Výsledek: Na obrazovce autoradia se objevil další nápis „CD Changer“, jehož přepnutí je stejně jako jeden ze zdrojů ve frontě otočením knoflíku (měnič AM-FM-CD-CD), přepínáte složky na jednotce flash jako disky (také pomocí knoflíku). Bez dalšího programování do složky podle mého názoru vejdou 25 nebo 27. Každá složka – až 99 souborů. Další podsložky lze přidat pomocí dalšího programování. Zatím není potřeba. Jednotka flash „čte“ až 64 GB.

    Odpovědět
  • @user_319275 Apr 15, 2021
    Člen
    Dobrý den,kdo poradí ? Mám v70 i   TDi . Auto na volnoběžné otáčky packá. Dělá to jen tza tepla. Pokud je motor studený tak jde jak švýcary. S postupem jak se ohřívá tak to začne packat. Dělal jsem komplet rozvody ,vpravo i vlevo. Jinak auto startuje perfektně i super jede bez problémů! Jen ty volnoběžné otáčky ??? Děkuji za radu. Švéda Přerov. 777224128
    Odpovědět
    • @Pavel Novotný @user_319275 Apr 15, 2021
      AUTODOC expert
      Dobrý den.

      Musíte udělat počítačovou diagnostiku.
      S pozdravem tým, Autodoc.

      Odpovědět
  • @user_319275 Apr 15, 2021
    Člen
    KUp za 1000.- korun druhé. Je toho na trhu dost. Já jsem to koupil a již hraji bez problémů 4 roky. S Pozdravem.
    Odpovědět

Příspěvky mohou komentovat registrovaní uživatelé

Nainstalujte si aplikaci AUTODOC CLUB!

Váš osobní správce nákladů na auto, tipy na údržbu auta, připomínky o nadcházejících událostech a servisních intervalech, pokyny k svépomocné opravě - vše ve vašem smartphonu.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenovat

Pro stažení aplikace:

Autodoc CLUB App icon