AUTODOC FÓRUM / Diskuze o autech podle značky / TOYOTA / karbonizace motoru 1,2 Turbo

Zpět na témata

karbonizace motoru 1,2 Turbo
TOYOTA C-HR (AX10)

  • TOYOTA C-HR (_X1_) 1.2 4WD (NGX50_)
    @user_1215579 Oct 29, 2022
    Člen
    Zdravím, mám C-HR 5 let, nemohu říct, že je to bezproblémové auto… V druhém roce při ročním servisu v autorizovné provozovně zjistili karbonizaci motoru…auto v záruce, motor vyčistili a nikoho to dál nezajímalo přes mou nespokojenost, že auto je cukavé při rozjezdech. Ve třetím roce opět hlášení snížení výkonu motoru vozidla …. dovolání nikde, chtěla jsem vůz vrátit a to mi samoržejmně vysvětili, že nelze, v servisu vyčistili a nazdar. No a nyní auto opět v autorizovaném servisu, opět karbonizace a navíc chtějí měnit nějaké cívky??nebo nevím …co ale vím, že to bude stát  desetitisíce a ještě z reakce technika není jisté, že bude auto pojízdné… 
    Má tu někdo z vás podobnou zkušenost?? Jak jste řešili?? 
    Proč mě má zajímat, že motor byl ve vývoji a že se musí vychytat “mouchy”?? Dnes C-HR koupíte jen v Hybridu, takže si jsou vědomi problémů se spalovákem… Vím, že “brečím” na špatném hrobě… nicméně mě zajímají zkušenosti ostatních majitelů jinak krásného vozu.
      
    Odpovědět

    Zahájena

    29.10.22

    Posl. odpověď

    29.10.22

    Odpovědi

    0

    Zobrazení

    319

Příspěvky mohou komentovat registrovaní uživatelé

Nainstalujte si aplikaci AUTODOC CLUB!

Váš osobní správce nákladů na auto, tipy na údržbu auta, připomínky o nadcházejících událostech a servisních intervalech, pokyny k svépomocné opravě - vše ve vašem smartphonu.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenovat

Pro stažení aplikace:

Autodoc CLUB App icon