Zpět na témata

Recenze značky Ruville

  • @Likeny Sep 22, 2020
    Člen

    Máte zájem o recenze o značce Ruville, chci to vyměnit, prodejce poradil této společnost, co mi můžete říct, jak se jednotlivé díly vyvíjejí?

    Odpovědět

    Zahájena

    22.09.20

    Posl. odpověď

    28.09.20

    Odpovědi

    3

    Zobrazení

    275

  • @Thatese72 Sep 23, 2020
    Člen

     Například vodní čerpadlo ošetřuje svých 50–60 tisíc, možná i více, ale doporučuji vyměnit rozvodový řemen svým zákazníkům za pásy Contitech každých 50–60 tisíc, ale ne déle než 5 let od data provozu, takže je průměrně měním o ujeti 50 tisíc km.

    Odpovědět
  • @Whosseem Sep 24, 2020
    Člen

    Kuličkové klouby Ruville ve společnostech VW Group a Chevrolet-Opel ošetřují hodné období. Můžeš si to vzít! Vždy existuje dostatek mazání, měkký, hladký chod, bez trhnutí. Průhlednou prachovku považuji za velké plus v kulových kloubech Ruville, pokud se tuk stal tmavým, musíte se připravit na výměnu, vše je jednoduché. Mohu předpokládat, že se jedná o polyuretan, ale je to nepravděpodobné.
     

    Odpovědět
  • @Agave1980 Sep 28, 2020
    Člen

    Stabilizační stojany Ruville nefungují dlouho, doporučuji koupit RTS za stejné peníze nebo přeplatit a vzít Lemforder nebo TRW. Spoje nejsou zašroubovány, ale svařeny. Kvalita prašníků nic moc, nedostatečné mazání.

    Odpovědět

Příspěvky mohou komentovat registrovaní uživatelé

Nainstalujte si aplikaci AUTODOC CLUB!

Váš osobní správce nákladů na auto, tipy na údržbu auta, připomínky o nadcházejících událostech a servisních intervalech, pokyny k svépomocné opravě - vše ve vašem smartphonu.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenovat

Pro stažení aplikace:

Autodoc CLUB App icon