Hyundai i30 combi 2021 sa nechce pohnut HYUNDAI i30 kombi (PDE)
@Pavel Novotný01.02.2022 10:54AUTODOC expertDobrý den.Prosím obraťte se na autoservis.S pozdravem tým, AUTODOC.
Couvající kamera
Zpětné zrcátko rozebrání
Brzdový třmen potřebuji akutní pomoc
Koupě nového auta
Silentbloky motoru
Jak vyresetovat servisní interval

Dobry vecer, pred rokom vo februari som kupila novy Hyundai i30 kombi. V decembri po dlhsom stati auto nenastartovalo, vyfuk ako kebyl buchol a vsade bolo citit benzinovy smrad. Auto to spravilo asi 3x. Potom nastartovalo. Bolo aj v servise, ale diagnostika nic neukazala. Prestalo to. Pred 2 tyzdnami som mala prvu servisnu prehliadku po 15000km. Vsetko bolo v poriadku. Auto startovalo, problem s vyfukom nebol. Dnes som potrebovala niekde ist, auto stalo 2 dni v garazi. Nastartovala som, zas problem s vyfukom spominany vyssie. Ale s tym rozdielom, ze auto nastartuje, ale nepohne sa. Rychlost je zaradena, rucna nezatiahnuta. Otacky su, ale auto stoji. A zas silny benzinovy zapach. A predvcerom ziadny problem. Zajtra ma odtiahnu do servisu. Neviete takto predbezne poradit, prosim Vas, co by to mohlo byt? Mam aj nahrane video. Je to nove auto
Predtym som mala staru i20 10 rocnu a nic jej nebolo za cely cas. Len som uz potrebovala vacsie auto.
Dakujem.