AUTODOC FÓRUM / Diskuze o autech podle značky / KIA / Servisní listy s postupy oprav a s postupem pro elektro diagnostickou analýzu.

Zpět na témata

Servisní listy s postupy oprav a s postupem pro elektro diagnostickou analýzu.
KIA RIO II (JB)

  • RENAULT ESPACE IV (JK0/1_) 1.9 dCi (JK0U)
    @user_301578 Apr 02, 2021
    Člen
    Vážení přátelé, jako šílenec sháním již přes pět let nějaké skutečně funkční servisní listy pro moje velice časté opravy zmíněného starouška, ale protože jde o jednoduché a lehce opravitelné auto, vždy se snažím přítelkyni vysvětlit, aby se ho ještě nezbavovala a dál jej využívala v provozu. Jezdí převážně po vesnicích a tak jediné auto, pro její jízdy, bych stejně doporučil buď Golfa a nebo Škodovku i když určitě zase jen do r.v. 2006, s minimem elektroniky. To je hlavním hrobem současných aut.
    A tak jestli by mi někdo byl schopný a ochotný pomoci s tou literaturou c %Českém překladu, určitě bych mu byl velice vděčný, protože právě nyní řeším hluk od přední nápravy a zasekl jsem se na demontáži v levé části příčné tyče stabilizátoru, kde potřebuji vyměnit gumový držák a nemohu se dostat k vnitřnímu šroubu, abych jej vůbec povolil a vyměnil. Doufám, že v chytré knížce najdu jednoduchý postup, jak se k němu dostanu. Díky Petr.
    Odpovědět

    Zahájena

    02.04.21

    Posl. odpověď

    02.04.21

    Odpovědi

    0

    Zobrazení

    271

Příspěvky mohou komentovat registrovaní uživatelé

Nainstalujte si aplikaci AUTODOC CLUB!

Váš osobní správce nákladů na auto, tipy na údržbu auta, připomínky o nadcházejících událostech a servisních intervalech, pokyny k svépomocné opravě - vše ve vašem smartphonu.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenovat

Pro stažení aplikace:

Autodoc CLUB App icon