Ventilátor topení funguje pouze na úrovni 4 - vaše nápady, jaký je důvod? RENAULT TWINGO
- @Pavel Novotný24.06.2020 14:43AUTODOC expert4 otáčka - to je výkon motoru topeni, který obchází odporový blok, což dává rozdíl rychlostí. Pokud fungují pouze 4 rychlost, odešel odporový blok nebo tepelná pojistka mimo provoz.
- @user_80377903.04.2025 19:27ČlenDobrý den mám Renault Megan combi 2008.Nedávno mi začalo blbnout u řidiče stahováni okna a na konec odešel vypínač. Koupil jsem nový, ale při nastartování začne v okně škubání a když ho spustím dolů tak se samo přerušováním zavírá To dělá chvilku po na startování a pak bud jede nebo nejede jak kdy. Nevíte čím by to mohlo být. Děkuji
- @Pavel Novotný04.04.2025 07:41AUTODOC expertDobrý den Vážený zákazníku.
Zkontrolujte kompatibilitu přepínače pomocí VIN kódu. Zkontrolujte stav kabeláže a motoru zdvihu okna.
Pro podrobnější informace a výběr dílů , kontaktujte linku podpory v chatu.
Pro kontrolu kompatibility a výběr vhodné součástky potřebujeme, VIN kód auta nebo originální číslo dílů.
Děkuji že jste zvolil náš internetový obchod.
Přeji krásný zbytek dne.
S pozdravem tým, AUTODOC.
Ventilátor topení na vozidle RENAULT Twingo funguje pouze na úrovni 4. Všechny ostatní režimy se nezapnou. Možná je to problém v odporu ventilátoru?