Ampéra OPEL AMPERA-E (F17)
OPEL AMPERA EV 150
@K. H.
03.06.2021 00:22
Člen
Hhledám, jak vyměnit pylový filtr. Patrně bude přístupný pod odkládací přihrádkou spolujezdce. Ví to někdo?
- @Pavel Novotný03.06.2021 15:43AUTODOC expertDobrý den.
Otevřeme spodní schránku v palubní desce na straně spolujezdce. Vpravo najdeme bližší držák, opatrně ho sejměte.Vytlačíme dva uzávěry v přihrádce na pravé a levé straně a vyjmeme samotnou přihrádku.V horní části je filtr, vyjmeme ho rukama.Dáme vše dohromady v opačném pořadí.
S pozdravem tým, Autodoc.- OPEL AMPERA EV 150@K. H.07.06.2021 14:38@Pavel NovotnýČlenDobrý den, děkuji za popis, ale u mě je to trochu jednodušší. Po otevření schránky u spolujezdce vyndám gumové dno, nahoře uprostřed je půlkruhový výčnělek, za ten vytáhnu a vyjmu zadní část schránky. Za schránkou v levé části odjistím 3 plastové zápalky, otevřu víčko a vyjmu kabinový filtr. Vysál jsem jej, dal vše zpět a divil jsem se, že se větrák ztišil a vzduch krásně foukal. Před tím větrák hučel i při nejnižších otáčkách a z výduchů šlo téměř neznatelné množství vzduchu i při nejvyšších otáčkách.
- OPEL AMPERA EV 150@K. H.07.06.2021 14:46@K. H.ČlenJeště musím dodat, že se jedná o Opel Ampera r.v. 2012.